تبلیغات
نیوشانیک بازاریابی شبکه ای موادغذایی - روغن نیوشا

روغن نیوشا

شنبه 14 مرداد 1391 10:17 ق.ظ

نویسنده : حسن نوروزی
بی تردید چربی ها و روغن ها بخش مهمی از برنامه غذایی انسان را تشکیل می دهد. باور عموم این است که کاهش مصرف چربی به حفظ سلامت و کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کمک می کند اما واقعیت این است که بدن انسان به مقادیری از انواع چربی و روغن نیازمند است و حذف آن از برنامه غذایی نه تنها به سلامت بدن کمک نمی کند بلکه پیامدهای ناخوشایندی هم دارد و نباید فراموش کرد که انواع چربی اثرات متفاوتی بر سلامتی افراد می گذارند ؛ بطوریکه برخی انواع آن باعث ارتقاء سلامت می گردند و از آنها بعنوان روغن های مفید یاد می شود در حالیکه برخی دیگر به اندازه ای خطرناکند که افزایش مصرف آنها می تواند آسیب های جبران ناپذیری به سلامت افراد وارد نماید .



روغن های خوراکی را معمولاً از چربی های گیاهی یا حیوانی بدست می آورند . چربی های گیاهی در دمای عادی مایع هستند که این نوع روغن ها را اغلب از گیاهان ، مغز میوه ، دانه گیاه و غیره تهیه می کنند. البته اغلب چربی های حیوانی در حالت عادی بصورت جامد هستند بنابراین نمی توان آنها را جزء روغن ها محسوب نمود.

معمولاً از روغن برای سرخ کردن و پخت غذا استفاده می شود . البته به منظور نگهداری از مواد غذایی نیز گاهی به آنها روغن می زنند . کلاً روغن های گیاهی رایج را از دانه گیاهانی چون پنبه ، کنجد ، آفتابگردان ، خردل و دانه انگور و ...استخراج می کنند . البته استفاده از روغن پنبه دانه بدون انجام فرآوری های خاص برای مصرف انسان مناسب نیست .





دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -



st
شنبه 14 مرداد 1391 11:24 ق.ظ
سلام وبلاگت عالیه.راستی یه سری به وبلاگم بزن.نظرولینکم یادت نره.
پاسخ حسن نوروزی : ممنون دوست خوبم ...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر