تبلیغات
نیوشانیک بازاریابی شبکه ای موادغذایی - کنسرو ماهی نیوشا

کنسرو ماهی نیوشا

یکشنبه 15 مرداد 1391 08:44 ب.ظ

نویسنده : حسن نوروزی
کنسرو ماهی، اولین کنسروی است که در کشور تولید شده است. این محصول عمدتاً در کارخانه هایی که در شهر های ساحلی تاسیس شده اند، تولید می شود و در تهیه آن از ماهی هایی چون ماهی تن، سالمون، ساردین و هوور استفاده می شود. با توجه به استقبال بازار مصرف داخلی از این محصول مفید، میزان تولید داخل، پاسخگوی تقاضای بازار نبوده است؛ لذا در چند سال اخیر شاهد واردات این محصول از کشورهای جنوب شرق آسیا به صورت کنسرو ماهی بسته بندی شده و یا واردات ماهی جهت استفاده در کارخانه جات کنسروسازی بوده ایم.



کنسرو تن ماهی از پرمصرف ترین کنسرو های گوشتی محسوب می شود که در سبد خانوار سهم مهمی دارد. تنوع این محصول عمدتاً ناشی از وزن و روغن به کار رفته در آن است. کنسرو های ماهی با وزن 120 و 180 گرمی و محتوی روغن گیاهی از پر مصرف ترین انواع کنسرو در بازار کشور محسوب می شوند.

تنوع قیمتی تن، بیشتر ناشی از ماهی به کار رفته در تولید محصول است. ماهی به کار رفته در کنسرو باید به رنگ روشن و فاقد هرگونه سیاهی و ناخالصی باشد. آنچه در کنسروهای موجود در بازار با قیمت های نازل مشهود است وجود درصد بالای سیاهی در داخل کنسرو است. معمولاً در این کنسرو ها از ماهی های ارزان قیمت، مانند زردک و اسبک به جای ماهی های مرغوب استفاده می شود که از خاصیت غذایی پایین تری برخوردارند.

ماهی منبع بسیار خوبی از پروتئین، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1، B2 و B6 است. مهم تر از همه این است که گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها، سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و باعث بالا رفتن سرعت بهبود بیماران قلبی می شود. همچنین از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی و عروقی، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان ها پیشگیری می کند.





دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر