محصولات جدید نیوشا - شکلات

یکشنبه 16 مهر 1391 02:37 ب.ظ

نویسنده : حسن نوروزی
شکلات پذیرایی لیندا در سه طعم شیری ، تلخ و فندقی



آیا میدانید :  شکلات از سکته قلبی و مغزی جلوگیری می کند ...

شکلات
چاغ می کند و برای دندان ها زیان دارد، اما در عین حال خطر ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی را کاهش می دهد. این نتیجه تحقیقی درازمدت روی 19هزار نفر است. اما این تاثیر خوب مستلزم یک نظم شخصی در مصرف شکلات نیز هست.شکلات تنها زمانی زیان آور است که به مقدار زیاد مصرف شود. اما مصرف متناسب آن تاثیرات خوبی در بدن انسان دارد. شکلات تیره رنگ فشار خون را پایین می آورد. حتی خطر سکته قلبی و مغزی نیز از این طریق می تواند کاهش یابد. این نتیجه تحقیقی 8 ساله توسط متخصصین تغذیه در آلمان است. این تحقیق روی بیش از 19 هزار نفر بین 35 تا 65 سال صورت گرفت. در این پژوهش متخصصین مشاهده کردند که افرادی که روزانه 5 / 7 گرم شکلات مصرف کرده بودند، فشار خون پایین تری از افرادی که تنها 7 / 1 گرم مصرف کرده بودند، داشتند. احتمال سکته قلبی این افراد نیز تا 39 درصد کاهش پیدا کرده بود. به گزارش دویچه وله، محققین در جریان این پژوهش، سبک زندگی و میزان مصرف شکلات افراد مورد نظر را بررسی کردند. آنها این افراد را بر اساس میزان مصرف شکلات در چهار گروه تقسیم بندی کردند. در طی 8 سال 166 مورد سکته قلبی و 136 مورد سکته مغزی مشاهده کردند. در این بین، احتمال سکته قلبی در گروهی که مصرف شکلات بالایی داشتند نسبت به گروهی که زیاد شکلات مصرف نکرده بودند، به میزان یک سوم و احتمال سکته مغزی به مقدار 50 درصد کاهش پیدا کرد. هر چه کاکائو بیشتر سالم تر این فواید شکلات از ماده فلاوانول در دانه های کاکائو نشات می گیرد. این ماده باعث افزایش اکسید نیتریک در خون شده و عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد. فلاوانول که یک گاز است، باعث آرامش سلول های رگ های خونی می شود و رگ های خونی را باز می کند. به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد و از چسبناک بودنش جلوگیری می شود. به همین دلیل کارشناسان معتقدند، شکلات های تیره رنگ به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و کاکائوی بیشتر، بهتر از شکلات های شیری یا سفیدرنگ می توانند از بیماری قلبی جلوگیری کنند. در کل می توان گفت، تحقیقات بسیاری نشان داده است که مصرف کاکائو با کاهش بیماری های قلبی و سکته در ارتباط است. اما محققین هشدار می دهند که نباید از چنین تحقیقاتی نتیجه گیری اشتباه کرد. با توجه به این که هر گرم کاکائو 500 کالری انرژی دارد، به همین دلیل در مصرف این ماده خوراکی باید دقت شود تا باعث اضافه وزن نشود. اما مصرف آن در چارچوب رژیم غذایی متعادل موثر است.




دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -

ثبت نام در شرکت نیوشا نیک

شنبه 8 مهر 1391 03:27 ب.ظ

نویسنده : حسن نوروزی
1 - حداقل سن برای عضویت و فعالیت به عنوان بازاریاب در شرکت، 18 سال تمام شمسی است.

2 - بازاریاب از سه طریق می تواند اقدام به ثبت نام نماید :

الف- از طریق تارنمای شرکت (اینترنتی)

ب – از طریق مراجعه به دفاتر شرکت (حضوری)

ج – از طریق ارسال مدارک (پستی)

3 - از کلیه متقاضیان هنگام ثبت نام اطلاعات کامل هویتی اخذ خواهد شد و ارسال رونوشت کارت ملی به پیوست فرم ثبت نام الزامی است.

4 - متقاضی عضویت تنها هنگامی بازاریاب رسمی به شمار می آید که فرم ثبت نام او توسط شرکت دریافت و تایید شود. نیوشانیک بر حسب اختیاراتش می تواند درخواست افراد را پذیرفته یا رد نماید. در صورت رد درخواست عضویت از سوی شرکت، نامه ای به همراه دلایل ردّ درخواست به آدرس پست الکترونیکی متقاضی ارسال می شود.

تبصره – چنانچه متقاضی در زمان ارائه درخواست عضویت به نیوشانیک، در شرکت دیگری با زمینه فعالیت بازاریابی شبکه ای ، به هر عنوان فعال باشد باید قبل از عضویت ، انصراف خود را از فعالیت های سابق اعلام کند.

5 - هیچ مبلغی تحت هیچ عنوانی از جمله حق عضویت، ورودیه، هزینه ثبت نام و آبونمان و. . . از متقاضیان دریافت نخواهد شد و یک بازاریاب جهت ورود به سامانه نیوشانیک نیاز به پرداخت وجه و یا خرید اجباری کالا ندارد.

6 - هرگونه هزینه ای که ممکن است اعضاء حین بازاریابی و در راستای جذب مشتری متقبل شوند بر عهده شخص بازاریاب است و نیوشانیک تعهدی نسبت به پرداخت اینگونه هزینه ها ندارد.

7 - با پذیرش فرم ثبت نام متقاضی از سوی نیوشانیک، یک دفتر کار مجازی در تارنمای شرکت به وی اختصاص داده می شود که بازاریاب می تواند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.newshanik.ir و وارد نمودن شناسه کاربری و گذر واژه اختصاصی خود به آن وارد شود.


اگر می خواهید موفق شوید به گروه ستاره های بزرگ ملحق شوید،ومهارتهای لازم را برای موفقیت در بازاریابی چند سطحی فرا گرفته و سازمانی بزرگ را راهبری کنید.

دورازده سال (12)تجربه در خدمت شما عزیزان،کسانی که خواهان موفقیت در بازاریابی چند سطحی باشند می باشد. ما قبل از شما بسیاری از تجربه ها را فرا گرفته ایم،پس لازم نیست شما تجربه را تجربه کنید.

مهمترین چیزی که امروز همه بازاریابان عزیز به آن نیازمند می باشند آموزش و یاد گیری اصول صحیح بازاریابی چند سطحی در کشور عزیزمان ایران است.

ما با آغوش باز درخدمت شما عزیزان برای انتقال تجربه ها خواهیم بود به ما ملحق شوید و یک روش زندگی عالی را بازاریابی کنید.

عضویت مستقیم

کد معرف 4591815544




دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: پنجشنبه 13 مهر 1391 11:13 ق.ظ

محصولات جدید نیوشا - لواشک

جمعه 7 مهر 1391 12:49 ب.ظ

نویسنده : حسن نوروزی
لواشک پذیرایی بهرام

آیا می دانید:
... که مصرف زغال اخته از تنگی عروق خون جلوگیری میكند ؟

لواشک از چه موادی تشکیل شده؟
 معمولا برای تهیه لواشک از یک، دو یا چند نوع میوه با درجه رسیدگی نسبی که عطر، طعم، رنگ و خواص تغذیه‌ای و درمانی آنها ظاهر شده ولی کمی ترش‌مزه باشند، استفاده می‌شود. انواع آلوها، سیب، گلابی، زرشک، لیمو، زغال‌اخته و انار از جمله این میوه‌ها هستند که بر اثر ترکیب آنها با هم رنگ و طعم لواشک ایجاد می‌شود. معمولا در لواشک‌های صنعتی علاوه بر میوه از پکتین (ژلاتین گیاهی) برای ایجاد قوام، از اسیدهای آلی و نمک برای ایجاد طعم ترش و شور آن و افزایش ماندگاری و از شکر (گلوکزو ساکاروز) برای تعدیل طعم ترش و شیرین شدن و در برخی لواشک‌هایی که از میوه‌های خشک تهیه می‌شوند، از آب و دی‌اکسیدگوگرد استفاده می‌شود.

لواشک خاصیت دارد؟
اگرپایه لواشک‌ها میوه باشد، خواص تغذیه‌ای و درمانی آنها را باید با توجه به نوع میوه آنها شناخت. به طورمعمول همه لواشک‌ها حاوی فیبر و ملین و مسهل بوده و محرک حرکات روده‌اند. رنگدانه‌های آنتی‌اکسیدانی آنها تا حدودی به دفع رادیکال‌های مضر و سمی بدن کمک می‌کند و حاوی درصد اندکی ازریزمغذی‌هاست. معمولا جوشاندن، تغلیظ و خشک کردن مقدار زیادی از ریز مغذی‌ها بویژه ویتامین C لواشک را کاهش می دهد.

فرق میان لواشک خانگی با صنعتی چیست؟
لواشک‌ها اگر به صورت بهداشتی و خانگی تهیه شوند، به دلیل آن که نسبت به لواشک‌های صنعتی از نمک، شکر، اسید و مواد نگهدارنده تهیه نمی‌شوند، خواص تغذیه‌ای و درمانی موثرتری داشته و مصرف مرتب آنها می‌تواند تا حدود زیادی برای سلامت مفید باشند. ولی عاملی که موجب شده تا کمتر به فواید لواشک‌های خانگی پرداخته شود، آن است که برای خشک کردن این نوع لواشک‌ها از فضای آزاد استفاده می‌شود. وجود حشرات موذی آلوده، گردو غبار خاک، میکروب‌های هوازی، ذرات سرب معلق درهوای شهری و فضولات پرندگان و چارپایان درمناطق روستایی همگی از جمله عواملی هستند که توجه ما را به مصرف لواشک‌های صنعتی معطوف می‌کند. مهم‌ترین ویژگی لواشک‌های صنعتی معتبر آن است که به وسیله دستگاه‌های مجهز و بر اساس قوانین بهداشتی زیر نظر متخصصان این امردر مدت زمان مشخصی تهیه و خشک می‌شوند.

لواشک بی‌نام و نشان بیماری‌زاست ؟
لواشک‌های فله‌ای و بی‌نام ونشان یا نامعتبری که طعم‌های غیرواقعی و رنگ‌های جذاب دارند، به دلیل آن که پایه اصلی آنها میوه نیست، طعم و رنگ طبیعی ندارند و حاوی طعم‌دهنده‌ها و رنگ‌های شیمیایی غیرمجاز با دوز مصرف بالا هستند. اکثر حجم این محصولات را آرد، نشاسته، اسید، مواد رنگی یا در صورت استفاده، میوه‌های له شده و کپک زده تشکیل می‌دهد. این محصولات اکثرا ظاهرسالم و خوش آب و رنگی دارند و اغلب مصرف‌کنندگان آن، دانش‌آموزان هستند که در راه مدرسه، آنها را خریداری و مصرف می‌کنند. متاسفانه افزودنی‌های غیرمجاز این نوع محصولات، شیمیایی و سمی است و مقدار اندکی از آن می‌تواند به بروز مسمومیت‌ها و حساسیت‌های شدید بخصوص در کودکان در حال رشد منجر شود.

توصیه‌ها
۱ ـ لواشک‌های صنعتی حاوی اسیدیته بالایی هستند. مکیدن آنها به مدت طولانی باعث فرسایش سطح مینای دندان و پوسیدگی زود هنگام می‌شود. از طرفی، مصرف مکرر این خوراکی می‌تواند باعث افزایش ترشح اسید معده و سوزش معده شود.

۲ـ لواشک‌های صنعتی کالری زیادی دارند. در تهیه این محصولات از شکر یا خرمای تغلیظ شده به مقدار زیاد استفاده می‌شود. مصرف این محصول برای مبتلایان به دیابت و اضافه وزن توصیه نمی‌شود.

۳ ـ بر خلاف تصور عامه‌، لواشک کسی را لاغر نمی‌کند بلکه لواشک‌ها با افزایش ترشح بزاق و اسید معده، غذا و چربی موجود درآن را زودتر هضم می‌کند و به گرسنگی زود هنگام و افزایش اشتها و چاقی منجر می‌شود.

۴ ـ لواشک‌های صنعتی به دلیل نمک زیاد برای مبتلایان به فشار خون بالا، بیماران کلیوی و قلبی ـ عروقی محدودیت مصرف دارد و اصلا توصیه نمی‌شود.




دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: - -



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic